|
|
|
| Witajcie Polscy Uzytkownicy! | |
| | Autor | Mensaje |
---|
Hecktor Admin
Cantidad de envíos : 19 Fecha de inscripción : 02/02/2008
| Tema: Witajcie Polscy Uzytkownicy! Sáb 2 Feb 2008 - 13:41 | |
| Witam polskich uzytkowników ClawForum, jednoczesnie informujac, ze hiszpanska wersja naszego forum jest juz dostepna. Skórka forum zostala opracowana i wykonana przeze mnie, mam nadzieje ze dobrze oddaje klimat gry. W tej kategorii mozecie pisac po polsku i wyrazac swoje opinie dotyczace hiszpanskiego forum. Milego postowania! Admin ClawForum Español, Hecktor | |
| | | Zuczek Admin
Cantidad de envíos : 29 Edad : 33 Localización : Białystok, Polonia Fecha de inscripción : 02/02/2008
| Tema: Re: Witajcie Polscy Uzytkownicy! Sáb 2 Feb 2008 - 15:58 | |
| Nom, skorka mi sie podoba, szkoda ze na fora.pl nie mozna dodawac walsnych.... Niestety mimo tego, ze bym chcial, to forum na fora.pl nie zamkne, tzn nie przeniose... | |
| | | Hecktor Admin
| Tema: Re: Witajcie Polscy Uzytkownicy! Sáb 2 Feb 2008 - 16:26 | |
| - Zuczek escribió:
- Nom, skorka mi sie podoba, szkoda ze na fora.pl nie mozna dodawac walsnych.... Niestety mimo tego, ze bym chcial, to forum na fora.pl nie zamkne, tzn nie przeniose...
a szkoda... mogli by dac opcje kopiowania bazy danych w sumie to tak jak jest nie jest zle, sa inne gorsze hostingi a tutaj jest nawet fajnie... ma sporo odblokowanych opcji. Tylko do panelu admina sie ciezko przyzwyczaic bo w phpbb3 jest przebudowany i zupelnie inaczej wyglada | |
| | | Zuczek Admin
Cantidad de envíos : 29 Edad : 33 Localización : Białystok, Polonia Fecha de inscripción : 02/02/2008
| Tema: Re: Witajcie Polscy Uzytkownicy! Sáb 2 Feb 2008 - 17:39 | |
| | |
| | | Hecktor Admin
| Tema: Re: Witajcie Polscy Uzytkownicy! Sáb 2 Feb 2008 - 18:45 | |
| | |
| | | Contenido patrocinado
| Tema: Re: Witajcie Polscy Uzytkownicy! | |
| |
| | | | Witajcie Polscy Uzytkownicy! | |
|
| Permisos de este foro: | No puedes responder a temas en este foro.
| |
| |
| |
|